Facebook je postao sastavni dio svih života zbog fenomena koji se naziva društvenim mrežama. Može se tvrditi da se najveća stvar dogodi društvenim mrežama i društvenim mrežama is Facebook, i bili bi u pravu. Što je još više, tvrtka je zacementirala noge na društvenoj sceni i nakon nedavnih akvizicija Instagrama i WhatsAppa, čineći it također jedna od najzaokruženijih platformi na Internet i raj kreatora sadržaja.

Ako se želite odmoriti od društvenih medija, onda Facebook ima pravo rješenje za vas. Postoje dvije mogućnosti koje možete vježbati.

  1. Deaktivacija račun
  2. Izbrisati račun

Ako odlučite izbrisati račun, tada Facebook čini upravo to. Vašeg korisničkog imena nema, medija nema, spremljenih stranica i sadržaja, sve je u osnovi izbrisano, pa kad se nakon pauze odlučite vratiti na društvene medije, u osnovi morate početi ispočetka.

Drugo blaže rješenje je deaktiviranje računa. To vaš račun stavlja na privremeno zadržavanje, a kada odlučite prekinuti stanku s društvenih mreža, sve što morate učiniti je ponovno prijaviti se na svoj račun i postavili ste.

U ovom ćemo vam vodiču pokazati kako deaktivirati Facebook račun.

Otvoren web preglednik na tvoj PC/ Laptop.
U URL traku upišite www.facebook.com.

 

onesposobiti Facebook

 

Prijavite se na svoj Facebook račun.

 

Kako deaktivirati Facebook račun

 

Dodirnite mali trokut ikona na gornjoj desnoj strani Facebooka Početna stranica.

 

Kako deaktivirati Facebook račun

 

S padajućeg meni, klik u "Postavkama" dugme.

 

Kako deaktivirati Facebook račun

 

U lijevom oknu kliknite opciju "Vaše Facebook informacije".

 

Kako deaktivirati Facebook račun

 

U desnom bočnom oknu kliknite na opciju 'Deaktiviranje i brisanje.

 

Kako deaktivirati Facebook račun

 

Odaberite opciju "Deaktiviraj račun" i kliknite gumb "Nastavi na deaktivaciju računa".

 

deaktiviraj račun na Facebooku

 

Ispunite obrazac za deaktivaciju računa, a zatim kliknite gumb "Deaktiviraj".

 

Kako deaktivirati Facebook račun

 

Vaš će se račun sada deaktivirati s trenutnim učinkom. Ovaj će status ostati sve dok ne odlučite da ste ponovno spremni za društvene mreže. Nakon toga, samo se treba ponovno prijaviti na svoj račun i možete nastaviti tamo gdje ste ostavili s.

Ocjena: 5.00/ 5. Iz 1 glasovanja.
Molimo pričekajte ...