Pametni telefon evoluirao je tijekom godina i postao nevjerojatan dio tehnologije. Uređaj vam sada može pružiti pristup svijetu na dlanu, a značajke i funkcionalnosti samo rastu. Međutim, jedna stvar koju pametni telefon nikada neće izgubiti je sposobnost povezivanja s kontaktima.

IPhone vam omogućuje spremanje kontakata u uređaj, a tada su mogućnosti bezbrojne. Sa svojim kontaktima možete komunicirati putem aplikacija trećih strana kao što su WhatsApp, Messenger, Snapchat itd. Ili ići u staru školu s tradicionalnim telefonskim pozivom, SMS-om ili MMS-om. Sada, ako vaši kontakti imaju i iPhone, čak se možete prepustiti iMessage komunikaciji ili imati neprimjetne visokokvalitetne video pozive koristeći FaceTime.

Ako imate mnogo kontakata spremljenih na vašem iPhoneu, velika je vjerojatnost da će vam se neki od njih učiniti suvišnima, pa je u takvim slučajevima dobro izbrisati ih i uštedjeti na pohrani. Sada je kvaka u tome što ne možete grupno brisati kontakte izravno sa svog iPhonea, zbog čega ćemo za to koristiti naše PC / Laptop.

U ovom uputstvu pokazat ćemo vam kako izbrisati više kontakata na iPhoneu.

Korak 1. Otvorite web preglednik na računalu ili prijenosnom računalu i krenite naiCloud'web mjesto.

Korak 2. Prijavite se na svoj Apple račun koristeći ispravne vjerodajnice.

 

Kako izbrisati više kontakata na iPhoneu

 

Korak 3. Na glavnoj stranici kliknite na 'kontakti' dugme.

Također čitajte  Kako dodati članove na sastanak Microsoft Teams

 

Kako izbrisati više kontakata na iPhoneu

 

Korak 4. Pomaknite se kroz popis i pritisnite tipku 'naredbatipka 'dok klikate na pojedinačne kontakte.

 

Kako izbrisati više kontakata na iPhoneu

 

Korak 5. nakon odabira kontakata, kliknite gumb postavki u donjem lijevom dijelu.

 

Kako izbrisati više kontakata na iPhoneu

 

Korak 6. Klikni na 'Izbrisati' dugme.

 

Kako izbrisati više kontakata na iPhoneu

 

Svi odabrani kontakti sada će se izbrisati iz iClouda, kao i s vašeg iPhone uređaja. Prije nego što se upustite u postupak skupnog brisanja, pobrinite se da s popisa brišete prave kontakte. Ako greškom izbrišete važan račun, jedini način da ga vratite je ponovno stvoriti kontakt sa svim informacijama.