Jedan od najvažnijih dijelova našeg današnjeg života je razmjena poruka. Svakodnevno šaljemo tisuće poruka svojoj obitelji, prijateljima, pa čak i kolegama. Te poruke mogu biti jednostavan pozdrav ili čak sadrže povjerljive podatke ili medije. Nedavno su digitalni svijet mučili sigurnosni problemi, a vijesti su stigle i zbog toga što su mnoge popularne platforme društvenih medija pribjegle nekoj sjenovitoj aktivnosti i kao rezultat toga naizgled privatne informacije korisnika više nisu bile sigurne. Kako bi se suzbio ovaj prekršaj podataka, uveden je koncept enkripcije od kraja do kraja.

No, čak i s ovim sigurnosnim protokolima, postoje neke aplikacije koje se ne pridržavaju tih normi i ionako prodaju korisničke podatke. Ako ste umorni od ove nejasnoće, trebali biste potražiti aplikaciju za razmjenu signala.

Aplikacija Signal Messaging nudi vrlo uvjerljiv paket za one od vas koji žele doživjeti uistinu sigurnu razmjenu poruka. Međutim, ako vaše iskustvo sa signalom nije bilo dobro ili jednostavno više ne smatrate da je aplikacija korisna, najbolje je rješenje ukloniti aplikaciju s uređaja.

Sada, imajte na umu, brisanje aplikacije Signal Messaging sasvim je zadano jer nije sistemska aplikacija. Sve što trebate učiniti je nastaviti sa standardnim postupkom brisanja aplikacija, a aplikaciju biste trebali moći vrlo lako ukloniti s uređaja. No brisanje aplikacije Signal neće izbrisati vaš signalni račun. To znači da uvijek možete ponovno instalirati aplikaciju Signal i prijaviti se na svoj račun kako biste obnovili sve podatke.

Ako doista želite sići s platforme Signal, to biste trebali učiniti prije brisanja aplikacije Signal Messaging.

Korak 1, Otvorite aplikaciju Signal Messaging na svom pametnom telefonu.

Korak 2, Dodirnite ikonu profila u gornjem lijevom dijelu početne stranice signala.

 

aplikacija za razmjenu signala

 

Korak 3, Dodirnite "Izbriši račun'u izborniku Postavke.

 

aplikacija za razmjenu signala

 

Korak 4, Dodirnite "Postupiti'na prozoru za potvrdu.

 

aplikacija za razmjenu signala

 

Vaš će signalni račun sada biti izbrisan, uključujući vaše poruke, medije i vaš račun također će biti neregistriran s poslužiteljem. Kad to učinite, možete ukloniti aplikaciju Signal sa svog uređaja.

Ako želite isprobati aplikaciju Signal Messaging, svoju kopiju možete preuzeti s donjih veza.

Signal za Android - Kliknite ovdje

Signal za iOS - Kliknite ovdje

Signal za PC - Kliknite ovdje