Facebook je postao sastavni dio svih života zbog fenomena koji se naziva društvenim mrežama. Može se tvrditi da je najveća stvar koja se dogodi društvenim mrežama i društvenim mrežama Facebook i oni bi bili u pravu. Štoviše, tvrtka je zacementirala svoje noge na društvenoj sceni i nakon nedavnih akvizicija Instagrama i WhatsAppa, čineći je također jednom od najzaokruženijih platformi na Internetu i rajem za kreatore sadržaja.

Facebook je stvoren da ljudima pruži sigurno utočište za izražavanje svojih misli i ideja. Međutim, postoje neki ljudi koji se sprijatelji s vama i prepuštaju se nekim ne tako pozitivnim aktivnostima. To se naziva uznemiravanjem, a prvi korak zaustavljanja ove nevolje je blokiranje odgovornog kontakta.

S vremenom, ako smatrate da je korisnik kojeg ste prethodno blokirali preusmjerio novi list, Facebook vam daje snagu za deblokiranje kontakta i omogućuje ponovnu komunikaciju među vama.

U ovom ćemo vam vodiču pokazati kako možete deblokirati korisnika na Facebooku.

Korak 1, Otvorite web preglednik na računalu / prijenosnom računalu.

Korak 2, U URL traku upišite www.facebook.com.

 

onesposobiti Facebook

 

Korak 3, Prijavite se na svoj Facebook račun.

 

Kako deblokirati korisnika na Facebooku

 

Korak 4, Dodirnite malu ikonu trokuta s gornje desne strane Facebook stranice Facebook.

 

Kako deblokirati korisnika na Facebooku

 

Korak 5, Na padajućem izborniku kliknite "Postavke' dugme.

 

Kako deblokirati korisnika na Facebooku

 

Korak 6, U lijevom oknu kliknite na "Blokiranje'kartica.

 

otključajte korisnika na facebooku

 

Korak 7, U desnom bočnom prozoru vidjet ćete popis imena korisnika koje ste blokirali.

 

Kako deblokirati korisnika na Facebooku

 

Korak 8, Klikni na 'Odblokiratigumb 'pored imena korisnika.

 

Korak 9, Na zaslonu za potvrdu kliknite na "potvrditi' dugme.

 

Kako deblokirati korisnika na Facebooku

 

To će korisnika deblokirati na vašem Facebooku. Imajte na umu da će deblokiranje korisnika ponovo uspostaviti sva odobrenja koja je imao ranije, što uključuje gledanje vaših postova, priča, interakciju s vašim sadržajem itd.

Prije nego što odlučite deblokirati korisnika na Facebooku, dobro se zamislite.